Tiimi - Ansa Production
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
ansaproduction-tiimi

TIIMI

ansa tiimi

TIIMI

TIIMI

Antti Kekäläinen

Luova Johtaja

040 841 8514

antti@ansa.fi

Antti harrasti nuorempana kartingia ja ikuisti ajamisen hetkiä usein kameralle. Todettuaan ettei hänestä tulekaan Formula-1 kuljettajaa, alkoi hän ikuistaa muita asioita kameralle. Kipinä videokuvaamiseen oli syttynyt.

 

Antti on idearikas ohjaaja, joka osaa luoda asiakkaan vision videolle toimivaksi lopputulokseksi. Hullut ideat ja mukaansatempaava markkinointityyli kuuluvat Antin vakiokalustoon.

 

Antilla on tinkimätön kyky ja halu ymmärtää tarinankerrontaa liikkuvassa kuvassa. Hänen vahvuuksiin kuuluu ohjaajana taito saada kuvattavasta henkilöstä parhaat kyvyt esiin sekä oivaltaa mikä toimii videolla parhaiten eri tilanteissa.

sami suppola

Sami Suppola

Tuotantopäällikkö

040 820 4309

sami@ansa.fi

Sami sai kipinän videokuvaamiseen valokuvauksen kautta, jota hän oli harrastanut jo vuosia. Todettuaan, että liikkuva kuva olisi moninkertaisesti hauskempaa ja viihdyttävämpää, oli luonnollista siirtyä videokuvaamisen pariin.

 

Sami on tekniikan taitaja, joka tuntee omasta alasta ja laitteistosta ällistyttävän paljon. Samin tietotaito videotuotannon teknillisellä puolella on vankkumaton.

 

Samilla on äärimmäisen lahjomaton taito luoda idea kuin idea teknisesti toimivaksi ratkaisuksi valmiille videolle. Hänen vahvuuksiin kuuluu videokuvaajana kyky mahdollistaa tilanteessa kuin tilanteessa korkealaatuinen ja visuaalisesti häikäisevä kuva.

jesse hiltunen

Jesse Hiltunen

Videokuvaaja

Jessen ensimmäiset videoprojektit koostuivat alakoulun joulu- ja kevätjuhlista, sekä takapihan toimintaelokuvista. Kymmenisen vuotta myöhemmin hän ajautui muihin luovan alan projekteihin musiikin ja teatterin parissa ja päätyi tuottamaan ensimmäisen musiikkivideonsa kaverinsa bändille.

 

Tähän päivään mennessä Jesse on tuottanut kymmeniä musiikkivideoita ja mainoselokuvia, sekä omaksunut hyvin persoonallisen tavan kuvata ja editoida.

 

Jesse pyrkii näkemään kuvattavan kohteen aina omasta näkökulmastaan, sekä hyödyntämään ympäristöään mahdollisimman luovalla tavalla. Viimevuosina Jesse on kehittynyt myös valokuvaajan ja kahvinkeittäjän rooleissa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ. LUPAAMME VASTATA SINULLE 24H TUNNIN SISÄLLÄ YHTEYDENOTOSTASI.

OTA YHTEYTTÄ