Tiimi - Ansa Production
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
ansaproduction-tiimi

TIIMI

ansa tiimi

TIIMI

TIIMI

Antti Kekäläinen

Luova Johtaja

040 841 8514

antti@ansa.fi

Antti harrasti nuorempana kartingia ja ikuisti ajamisen hetkiä usein kameralle. Todettuaan ettei hänestä tulekaan Formula 1 -kuljettajaa, alkoi hän ikuistaa matkustamista, harrastuksia ja kotivideoita kameralle. Kipinä videoiden luomiseen oli syttynyt.

 

Antti on idearikas ohjaaja, joka osaa luoda asiakkaan vision toimivaksi lopputulokseksi videolle. Hullut ideat ja mukaansatempaava markkinointityyli kuuluvat Antin vakiokalustoon.

 

Antilla on tinkimätön kyky ja halu ymmärtää tarinankerrontaa liikkuvassa kuvassa. Hänen vahvuuksiin kuuluvat ohjaajana taito saada kuvattavasta henkilöstä parhaat kyvyt esiin sekä oivaltaa mikä toimii videolla parhaiten eri tilanteissa.

sami suppola

Sami Suppola

Tuotantopäällikkö

040 820 4309

sami@ansa.fi

Sami sai kipinän videokuvaamisen maailmaan valokuvauksen kautta, jota hän oli harrastanut jo vuosia. Todettuaan, että liikkuva kuva olisi moninkertaisesti hauskempaa ja viihdyttävämpää, oli luonnollista siirtyä videokuvaamisen pariin. Innostus videoiden maailmaan alkoi kasvaa.

 

Sami on tekniikan taitaja, joka tuntee omasta alasta ja laitteistosta ällistyttävän paljon. Samin tietotaito videotuotannon teknillisellä puolella on vankkumaton.

 

Samilla on äärimmäisen lahjomaton taito luoda idea kuin idea teknisesti toimivaksi ratkaisuksi valmiille videolle. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat videokuvaajana kyky mahdollistaa tilanteessa kuin tilanteessa korkealaatuinen ja visuaalisesti häikäisevä kuva.

jesse hiltunen

Jesse Hiltunen

Videokuvaus & Editointi

jesse@ansa.fi

Jessen ensimmäiset videoprojektit koostuivat alakoulun joulu- ja kevätjuhlista, sekä takapihan toimintaelokuvista. Kymmenisen vuotta myöhemmin hän ajautui muihin luovan alan projekteihin musiikin ja teatterin parissa ja päätyi tuottamaan ensimmäisen musiikkivideonsa kaverinsa bändille.

 

Tähän päivään mennessä Jesse on tuottanut kymmeniä musiikkivideoita ja mainoselokuvia, sekä omaksunut hyvin persoonallisen tavan kuvata ja editoida.

 

Jesse pyrkii näkemään kuvattavan kohteen aina omasta näkökulmastaan, sekä hyödyntämään ympäristöään mahdollisimman luovalla tavalla. Viimevuosina Jesse on kehittynyt myös valokuvaajan ja kahvinkeittäjän rooleissa.

Jussi Asikainen

Videokuvaus & Editointi

Jussi harrasti nuoruudessaan skeittausta ja sai ajatuksen alkaa kuvata skeittivideoita ostettuaan ensimmäisen kameran. Jussi innostui videoinnista ja äkkiä kaikki skeittaukseen liittyvä oli pakko saada kameralle. Vaikka skeittaus myöhemmin jäikin, niin palo videokuvaamiseen oli syntynyt.

 

28-vuotiaana Jussi investoi ensimmäiseen kunnon kameraan. Jussi ahmi YouTubesta kaikki mahdolliset opetusvideot, kuinka oppia videokuvaamaan ja editoimaan paremmin. Jussi onkin täysin itseoppinut videokuvaaja.

 

Jussin vahvuuksiin kuuluu taito kommunikoida asiakkaan ja kuvattavan kanssa niin, että asiakas kokee olonsa kuvauksissa mahdollisimman rennoksi. Jussi haluaa, että kuvaukset ovat aina miellyttävä ja mieleenpainuva kokemus asiakkaalle.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ. LUPAAMME VASTATA SINULLE 24H TUNNIN SISÄLLÄ YHTEYDENOTOSTASI.

OTA YHTEYTTÄ