Ansalaiset.

Antti Kekäläinen

Luova Johtaja

040 841 8514
antti@ansa.fi

Antti harrasti nuorempana kartingia ja ikuisti ajamisen hetkiä usein kameralle. Todettuaan ettei hänestä tulekaan Formula 1 -kuljettajaa, alkoi hän ikuistaa matkustamista, harrastuksia ja kotivideoita kameralle. Kipinä videoiden luomiseen oli syttynyt.

Antti on idearikas ohjaaja, joka osaa luoda asiakkaan vision toimivaksi lopputulokseksi videolle. Hullut ideat ja mukaansatempaava markkinointityyli kuuluvat Antin vakiokalustoon.

Antilla on tinkimätön kyky ja halu ymmärtää tarinankerrontaa liikkuvassa kuvassa. Hänen vahvuuksiin kuuluvat ohjaajana taito saada kuvattavasta henkilöstä parhaat kyvyt esiin sekä oivaltaa mikä toimii videolla parhaiten eri tilanteissa.

Sami Suppola

Tuotantopäällikkö

040 820 4309
sami@ansa.fi

Sami sai kipinän videokuvaamisen maailmaan valokuvauksen kautta, jota hän oli harrastanut jo vuosia. Todettuaan, että liikkuva kuva olisi moninkertaisesti hauskempaa ja viihdyttävämpää, oli luonnollista siirtyä videokuvaamisen pariin. Innostus videoiden maailmaan alkoi kasvaa.

Sami on tekniikan taitaja, joka tuntee omasta alasta ja laitteistosta ällistyttävän paljon. Samin tietotaito videotuotannon teknillisellä puolella on vankkumaton.

Samilla on äärimmäisen lahjomaton taito luoda idea kuin idea teknisesti toimivaksi ratkaisuksi valmiille videolle. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat videokuvaajana kyky mahdollistaa tilanteessa kuin tilanteessa korkealaatuinen ja visuaalisesti häikäisevä kuva.

Jesse Hiltunen

Videokuvaus & Editointi

040 160 2227
jesse@ansa.fi

Jessen ensimmäiset videoprojektit koostuivat alakoulun joulu- ja kevätjuhlista, sekä takapihan toimintaelokuvista. Kymmenisen vuotta myöhemmin hän ajautui muihin luovan alan projekteihin musiikin ja teatterin parissa ja päätyi tuottamaan ensimmäisen musiikkivideonsa kaverinsa bändille.

Tähän päivään mennessä Jesse on tuottanut kymmeniä musiikkivideoita ja mainoselokuvia, sekä omaksunut hyvin persoonallisen tavan kuvata ja editoida.

Jesse pyrkii näkemään kuvattavan kohteen aina omasta näkökulmastaan, sekä hyödyntämään ympäristöään mahdollisimman luovalla tavalla. Viimevuosina Jesse on kehittynyt myös valokuvaajan ja kahvinkeittäjän rooleissa.

Ota meihin yhteyttä

Lupaamme vastata sinulle 24h tunnin sisällä yhteydenotostasi.