Videotuotanto - Ansa Production
14
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
ansa_videotuotanto

VIDEOTUOTANTO

Ansa Production Showreel 2021

 

Katso Ansa Productionsin uusin Showreel eli visuaalinen CV videoista.

Videoita on monenlaisia, mutta jokaisella on aina tietty identiteetti. Tämä helpottaa hahmottamaan minkälainen video sopii mihinkin tilanteeseen. Yritysvideo kertoo nimensä mukaisesti yrityksestä, Testimoniaalivideo antaa äänen asiakkaille ja Opetusvideo puolestaan opettaa ja valistaa katsojaa halutusta aiheesta. Mikä video osuu lähelle sinun toiveitasi?

Mainosvideo

Mainosvideo vangitsee katsojan otteeseensa ja tuo tarinankerronnan avulla esiin yrityksen tarinan tai vision. Oikein tuotettu mainosvideo on sopivan pituinen, esittelee asioita fiilispainotteisesti sekä herättää tunnereaktion vastaanottajassa. Mainosvideo on oikea valinta, kun haluat sykähdyttää ja erottua joukosta.

Kuormalavakeskus
Uukuniemi
Hioma-aine

Yritysvideo

Yritysvideo esittelee houkuttelevasti ja tehokkaasti yrityksen liiketoiminnan. Oikeanlainen yritysvideo raottaa ovea yrityksen maailmaan juuri sopivan kiinnostavalla näkökulmalla. Yritysvideo on oikea valinta, kun haluat tuoda esille yrityksen tärkeät viestittävät asiat lyhyesti ja napakasti.

Copart Suomi
Lindos Elementit
K-Supermarket Tarmola

Tuotevideo

Tuotevideo kuvailee yrityksen tuotteen tai palvelun selkeästi ja riittävän tarkasti. Oikea tuotevideo markkinoi yrityksen tuotetta tai palvelua mukaansatempaavasti ja sopivan jännittävästi. Tuotevideo on oikea valinta, kun haluat markkinoida pelkästään tuotetta tai palvelua omaperäisellä näkökulmalla.

Joutsen Untuvatakkimallisto
Hamari MONO
Mowox Ruohonleikkuri