Videotuotannot.

Videotuotanto

Videoita on monenlaisia, mutta jokaisella on aina tietty identiteetti. Tämä helpottaa hahmottamaan minkälainen video sopii mihinkin tilanteeseen. Yritysvideo kertoo nimensä mukaisesti yrityksestä, Asiakastarinavideo antaa äänen asiakkaille ja Opetusvideo puolestaan opettaa ja valistaa katsojaa halutusta aiheesta. Mikä video osuu lähelle sinun toiveitasi?

Mainosvideo

Mainosvideo vangitsee katsojan otteeseensa ja tuo tarinankerronnan avulla esiin yrityksen tarinan tai vision. Oikein tuotettu mainosvideo on sopivan pituinen, esittelee asioita fiilispainotteisesti sekä herättää tunnereaktion vastaanottajassa. Mainosvideo on oikea valinta, kun haluat sykähdyttää ja erottua joukosta.

Boco IP
Viemärisankari

Yritysvideo

Yritysvideo esittelee houkuttelevasti ja tehokkaasti yrityksen liiketoiminnan. Oikeanlainen yritysvideo raottaa ovea yrityksen maailmaan juuri sopivan kiinnostavalla näkökulmalla. Yritysvideo on oikea valinta, kun haluat tuoda esille yrityksen tärkeät viestittävät asiat lyhyesti ja napakasti.

Würth Elektro
Careeria

Tuotevideo

Tuotevideo kuvailee yrityksen tuotteen tai palvelun selkeästi ja riittävän tarkasti. Oikea tuotevideo markkinoi yrityksen tuotetta tai palvelua mukaansatempaavasti ja sopivan jännittävästi. Tuotevideo on oikea valinta, kun haluat markkinoida pelkästään tuotetta tai palvelua omaperäisellä näkökulmalla.

Karhu
Mowox

Asiakastarinavideo

Asiakastarinavideo kertoo yrityksen asiakkaan näkökulmasta miksi asiakas käyttää juuri kyseisen yrityksen palveluita ja miksi ne ovat niin hyviä. Asiakastarinavideo toimii julkisena suositteluna yritykselle ja lisää huomattavasti yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta. Asiakastarinavideo on oikea valinta, kun haluat saada lisää aitoja suosituksia yrityksestäsi.

Kotikolmoset
SETI x Caverion

2D/3D-Animaatio

Kirkaslasi
Helsinki CityPass

Rekrytointivideo

Rekrytointivideon tarkoitus on rekrytoida lisää henkilöitä yritykseen. Rekrytointivideon avulla esitellään yritys houkuttelevaksi ja kiinnostavaksi vaihtoehdoksi katsojalle. Oikea rekrytointivideo näyttää miten hyvä työilmapiiri yrityksessä on, mitä kaikkea hakija pääsee tekemään ja vaikuttamaan sekä minkälainen arvomaailma yrityksellä on. Rekrytointivideo on oikea valinta, kun haluat tehostaa rekrytointiasi.

City Hairteam
Ekami

Opetusvideo

Opetusvideon tarkoitus on opettaa ja valistaa katsojaa halutusta asiasta. Opetusvideon tärkein ja ainoa tehtävä on saada katsoja oppimaan kerrottu aihe videon katsomisen jälkeen. Opetusvideot eivät välttämättä aina ole yhtä visuaalisesti komeita kuin mainosvideot, mutta sitäkin oivaltavampia. Opetusvideo on oikea valinta, kun haluat vain opettaa tai valistaa jostain asiasta.

Ensto
Haaga Helia

Sketsivideo

Sketsivideo toimii rohkeampana markkinoinnin vaihtoehtona. Sketsivideon tarkoitus on ensisijaisesti viihdyttää katsojaa ja luoda tämän kautta positiivinen muistijälki yrityksestä. Sketsivideot ovat vaihtoehto, kun halutaan lähteä rohkeammalle, mutta erottuvammalle linjalle markkinoinnissa. Sketsivideo on oikea valinta, kun haluat viihdyttää katsoja ja saada aikaan vahvan positiivisen tunnereaktion.

XAMK
Orimattilan kaupunki

Musiikkivideo

Musiikkivideon idea on antaa tietylle kappaleelle visuaalit eli musiikkivideon avulla voit ”nähdä” kappaleen. Musiikkivideo vie kappaleen elämykseltään uudelle tasolle ja voit kuuntelun lisäksi nyt myös katsoa samalla kappaleen tarinaa ja visiota. Musiikkivideo on oikea valinta, kun haluat tarjota maksimaalinen elämyksen musiikista.

Exsaints – Bang Bang
Mandy – The Queen

Tapahtumavideo

Tapahtumavideo esittelee valittua tapahtumaa, raottaa ovea sen maailmaan ja saa katsojan haluamaan tapahtumaan paikan päälle. Tapahtumavideon avulla voit kirjaimellisesti nähdä miltä tapahtumasi näyttää käymättä siellä sekä tärkeimpänä minkälainen fiilis tapahtumasta välittyy. Tapahtumavideo on oikea valinta, kun haluat lisätä tapahtumasi houkuttelevuutta, läpinäkyvyyttä sekä saada lisää kävijöitä tapahtumaan.

Ulysseus
Kataja Event

Ota meihin yhteyttä

Lupaamme vastata sinulle 24h tunnin sisällä yhteydenotostasi.